Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Радо, Григор и Живко са тримата младежи, задържали шофьора от

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Радо, Григор и Живко са тримата младежи, задържали шофьора от
Коментари Харесай

Тримата, заловили беглец от катастрофата със загинал моторист, ще получат награда от МВР

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Радо, Григор и Живко са тримата младежи, задържали шофьора от злополуката, при която почина моторист в неделя вечер в Стара Загора. Шофьорът на БВМто се е опитал да избяга, а тримата, заловили " беглеца ", ще получат премия от Министерство на вътрешните работи, стана ясно то репротаж по БТВ.

Момчетата, които учат в механотехникума и строителния колеж, описват: 

" В неделя седяхме до техникума, когато се чу мощен звук, една кола спря и индивидът от нея побягна. Когато разбрах, че той е направил произшествието, звъннах на Радослав, тъй като разбрах, че познава повече хора, да разпита. Първият притежател на автомобила беше Стефан, от там се чух с него, намерихме втория притежател и разбрахме, че преди седмици е трансферирал БМВ-то на нов собственик. От там взехме номера му, дадохме го на КАТ, а той си призна всичко. Каза, че се крие в градската градина, хукнахме да го търсим и го хванахме. " - описа едно от момчетата. 

" Трябва да спрат тези ПТП-та от безотговорни водачи. Аз се веселя, че в нашия град има младежи, които имат добродетели, заслужават премия от Министерство на вътрешните работи и ще я получат ", сподели комисар от локалната полиция. 

" Водачът е арестуван с мярка до 72 часа, ще има дело, на което съдът ще реши. Образувано е досъдебно произвеждане, лидерът ще получу наказането, което заслужава. Бил е под въздействието на наркотични субстанции. Не са спазени периодите за регистрация на автомобила ", разясни полицейският чиновник. 

" Извършителят потегли да бяга, споделяше че не е той. По телефона също. Чакахме до момента в който дойдат служителите на реда и след това си е признал. Не се усещаме като герои, на всеки може да се случи. То е до индивида. 

За другата злополука с три девойки, едното то които изгуби крайници си, младежите разясниха: " Има проблем в главата на водача, тъй като в случай че беше влезнал в кръговото с 40, нямаше да опустоши три девойки с този дрифт. На 3 месеца стаж къде е тръгнал да пързаля? Мерките са положителни, това, но той не ги съблюдава... "

 Кадър Евроком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР